Islamski tumač snova – šta znači kad se sanja uš ili vaška?

Islamski tumač snova – šta znači kad se sanja uš ili vaška?

UŠI (VAŠI) , ako se sanjaju na čistoj odjeći, simboliziraju povećanje vjere; ako su na zemlji – nejake ljude; ako neko sanja da gmižu oko njega, družice se sa nejakim ljudima od kojih ga neće zadesiti šteta. Ujed vaške simbolizira uvredu od nejakog neprijatelja. Ako neko sanja da je iz njegovog tijela izašla velika uš, to znači da neće dugo živjeti. Rečeno je da uši simboliziraju čeljad i dobročinstvo prema čeljadi.

Jesti uš u snu znači ogovaranja nekoga. Kolonija uši u snu predstavljaju kaznu. Uši u snu predstavljaju i nečiju porodicu ili rođake koji ogovaraju, kleveću i dijele porodicu. 

Invazija uši u snu znači blagoslov, bogatstvo, olakšanje od problema, razbijanje svih briga i tuge. Ubijanje uši u snu znači isto što i u budnosti. Ako se neko probudi iz sna u kojem ga uši napadaju, to znači da on neće pobjeći od depresije, teškoća ili nedaća. Sklanjanje uši sa nečije košulje ili odjeće u snu znači slušanje laži i ogovaranja. Ako netko postane alergičan na uši i počne se svrbiti u snu, to znači dugove. Biljna uš u snu predstavlja gnjev, nesreću ili kaznu. 


Uši u snu znače i svjetovni uspjeh i prosperitet. Ako neko nađe uši na košulji u snu, to znači primanje dara, ili obnove vodeće pozicije. 

Uši na podu u snu predstavljaju slabe ljude. Ako oni okružuju osobu u snu, to znači da se miješa s takvim ljudima. Ako ih on mrzi u snu, onda oni predstavljaju neprijatelje, koji mu ne mogu izazvati štetu. Ako su ga uši ugrizle u snu, onda san predstavlja ljude koji su ga oklevetali. 

loading...

Rečeno je i to da uši simboliziraju brige, zatvor i povećanje bolesti. Sanjanje jedenja ušiju simbolizira ogovaranje. Velike uši simboliziraju patnju. Takode je rečeno da uši simboliziraju vladarovu vojsku ili čovjekovu obitelj. Ko sanja da vadi uši iz svoje odjeće – protiv njega će biti iznesena nečuvena laž.

Simbolizira brigu, zatvor, povećanje bolesti i porodicu. Uš na čistoj odjeći – povećanje vjere; ujed vaške – uvreda od nejakog neprijatelja; izlazak velike vaši iz tijela – kratak život: jedenje ušiju – ogovaranje; velike uši – patnja; a vađenje ušiju iz svoje odjeće – protiv njega će biti iznesena nečuvena laž.

loading...


loading...
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Enable registration in settings - general