Islamski tumač snova – šta znači kad se sanja spolni odnos?

Islamski tumač snova – šta znači kad se sanja spolni odnos?

Sanjati seksualni odnos koji kulminira u izbacivanju sperme i iziskuje gusul u budnosti predstavlja poremećene snove, ili konzumiranje zabranjenog spolnog odnosa kroz anus, ili to može predstavljati mokre snove. Imati seksualni odnos u snu također znači plaćati nečije dugove, ili to može značiti olakšanje od pritiska. Sanjati seksualni odnos s prostitutkom u snu znači ljubav prema ovom svijetu, ili bi to moglo značiti dobru zaradu. Sanjati seksualni odnos s vlastitom ženom u snu znači uspjeh u trgovanju. Sanjati seksualni odnos s nebeskim ženama u snu znači vjersko i duhovno postignuće.

Simbolizira postizanje željenog cilja. Spolni odnos sa svojom suprugom – on će od nje ili ona od njega dobiti ono čemu se nada i šta očekuje. Snošaj sa nekom osobom od bliske rodbine, tj. mahremom, s kojom, inače, ne može stupiti u brak označava uspostavljanje rodbinskih veza i dobro postupanje prema majci. Spolno općenje sa poznatim životinjama – činjenje dobra onome ko to ne zaslužuje ili udjeljivanje za što se nagrada dobiti neće. Sanjanje da neka životinja ima spolni odnos s njim – bit će pobijeđen i poražen, izuzev ako takav čin nije u snu smatrao pokuđenim i nenormalnim. Spolni odnos u analni, stražnji dio – neprirodan način traženja nečega.

Ako čovjek vidi sebe kako ima spolni odnos s drugim muškarcem u snu, to znači da oba njih su izgubili moralnost, lutaju besciljno, postali su škrti prema ljudima u potrebi a velikodušni prema drugima. To također znači gubitak kapitala, ili razvod od supruge. Ako siromašna osoba vidi takav san, to znači da će oboljeti od neizlječive bolesti. Sanjati seksualni odnos s muškarcem u snu znači i padanje u grijeh, činjenje nezakonitosti ili upuštanje u seksualne odnose sa ženskim članom vlastite obitelji, odnos s krvnim srodnikom,

Ko sanja da je neki nepoznati starac obljubio njegovu suprugu, ostvarit će neku dobit; a ako je to učinio mladić – njegov neprijatelj ga iskorišćava i podstiče na nasilje. Ako zatvorenik sanja da je obljubljen, bit će oslobođen.

loading...

Treba napomenuti, kako ističu poznati tumači snova, da se svaki san u kojem se spolno opći, a poslije kojeg je obavezno kupanje, ne ubraja u one snove koje treba tumačiti.

loading...

loading...

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Enable registration in settings - general