Islamski sanovnik: sanjati sok

Islamski sanovnik: sanjati sok

Sok u snu ima vrlo dobro značenje.Kad neko sanja da cijedi sok, da bi mu se protumačio san, treba uzeti u obzir njegovo stanje. Ako je siroma­šan, obogatiće se. Ako je njegov san bio opšti tj. ako je sanjao da ljudi posvuda cijede grožđe, masline ili neke druge plodove i ako se nalaze u nekoj nevolji, to znači da će nastupiti blagostanje i da će se riješiti te nevolje.

Ako zatvorenik ili bolesnik sanjaju da cijede sok, to znači da će se riješiti zatvora ili bolesti kao što se i sok oslobađa iz ploda .Ako to sanja neko ko je dužan ili kome se je dužno, to znači da će vratiti ili utjerati dug.Ako to sanja osoba koja traži znanje, to znači da će u nauci imati uspjeha.Ako to sanja neoženjen čovjek, to znači da će se ože­ niti i da će mu život biti plodan.

Mnogo iscijeđenog soka pored kojeg su još i smokve, vino ili mlijeko simbolizira vlast.Ako neko sanja da cijedeći grožđe pravi vino, to znači da će steći naklonost vla­ dara i postići haram imetak, shodno kazivanju o Jusufu a.s., odnosno njegovom tamničnom drugu.

loading...
loading...

loading...

Enable registration in settings - general