Islamski tumač snova – šta znači kad se sanja sestra?

Islamski tumač snova – šta znači kad se sanja sestra?

Ko sanja da mu je umrla sestra oživjela – to znači da će mu se neko odsutan vratiti sa puta i da će mu stići radost, shodno riječima Uzvišenog: “I reče (Musaova majka) njegovoj sestri: Slijedi ga! Pa ga ona ugleda iz daleka.” Ko sanja da mu je oživio tetak ili tetka bit će vraćeno ono što mu je pripadalo.

Sestre – Držanje dva hljeba u snu znači brak dviju sestara za jednog čovjeka, jedna za drugom. Tumač snova: Ibn Sirin

Brak s majkom, sestrom itd. Ako osoba sanja da se udaje za majku, sestru ili bilo koju takvu osobu s kojom je brak zabranjen, i takav san se usnije u bilo kojem od svetih mjeseci Qa’dah, Thil-Hidžah, Muiharram ili Rajab-to znači da će krenuti prema Meki i Madeeni. Ali ako takav san ne sanjamo ni u jednom od spomenutih mjeseci, to znači da će se prema rodbini odnositi ljubazno i dobro ih služiti. Ako se njegov odnos s njima prekinuo, onda će se ponovno uspostaviti. Tumač snova: Ibn Sirin

loading...
loading...

Ako vidite da vam je sestra umrla u snu, ne brinite, ovdje imamo tumačenje vašeg sna. Islamska interpretacija sna je da bi neka žena iz vaše porodice mogla biti u nekoj vrsti teškoće. Ako sanjate smrt svoje sestre, koja je zapravo umrla u vašem snu, ali je u stvarnom životu još uvijek živa, i osjećate tugu, onda to pokazuje da trebate kontrolisati pokazivanje svojih istinskih osjećaja jer će to vjerojatno nauditi drugima.

loading...

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Enable registration in settings - general