Islamski sanovnik: sanjati ružu

Islamski sanovnik: sanjati ružu

Ruža u snu simbolizira dijete ili častan imetak.Rečeno je da ruža simbolizira povra­ tak odsutne osobe ili dobijanje pisma od nje. Takođe je rečeno da ruža simboli­zira ženu s kojom će se brzo rastaviti, dijete koje će brzo umrijeti, trgovinu koja neće potrajati ili kratku radost obzirom na kratak vijek ruže. Ako neko sanja da mu je neki mladić poklonio buket ruža, to znači da će njegov neprijatelj s njim sklopiti mir koji neće dugo trajati.

Ko sanja da na glavi ima vijenac od ruža oženit će se a potom i rastaviti sa ženom.Isto se tumači i ako to sanja žena. Rascvje­tana ruža simbolizira ovosvjetske ljepote koje neće dugo trajati.

Odsijecanje stabla ruže simbolizira tugu. Ubiranje ruže simbolizira radost. Ubiranje bijele ru­že iz svog vrta simbolizira ljubljenje svoje čedne žene.

loading...
loading...

Crvena ruža simbolizira ženu koja je odana zabavi i muzici.Žuta ruža simbolizira bolešljivu ženu.Ubira­ nje nerascvalih ružinih pupoljaka simbolizira pobačaj. Rečeno je da ruža simbolizira lizira i dobar glas o nekome.Ako neko sanja da je ubrao ružu koja ima velike la­tice, to znači da on ljubi lijepu i prijatnu ženu, koju bi poželio mnogi muškarac i o kojoj se šire svakojake glasine a ona je nevina od onoga što se o njoj priča.

loading...

Enable registration in settings - general