Muslimanski sanovnik: razvod braka – Ibn Sirin tumač

Muslimanski sanovnik: razvod braka – Ibn Sirin tumač

Ko sanja da se razveo sa ženom izgubiće vlast, izuzev ako on ima više žena i robinja,što u tom slučaju znači da će izgubiti dio vlasti.

Razvod braka u snu simbolizira gubljenje vlasti, pogoršavanje života, siromaštvo ili smrt – ako je osoba bila bolesna. Razvod braka za neoženjenog – simbolizira rastanak i udaljavanje od onog stanja u kojem se ta osoba nalazi.

Rečeno je: Ako neko sanja da se razveo sa svojom ženom, to znači da će se obogatiti, shodno riječima Uzvišenog: “A ako se njih dvoje ipak rastave, Allah će ih iz obilja Svoga bogatim učiniti”.Rečeno je da ovakav san može da znači i to da će se snivač razići s vladarom s kojim je drugovao obzirom da su žene oliče­nje spletki, kao i vladari, a rastava braka simbolizira razlaz .

Rečeno je da rastava sa ženom za upravitelja znači gubljenje uprave, za majstora gubljenje zanata, a ako se sa ženom u snu razveo privremeno to znači da će se ponovo vratiti pos­lu ili dužnosti koju je vršio.Ko sanja da je ljubomoran – to znači da je pohlepan.

loading...

Razvod braka za upravitelja znači gubljenje uprave, za zanatliju gubljenje zanata. Privremeni razvod označava da će se osoba ponovo vratiti svom zanatu ili obavezi koju je ranije obavljala. Ima mišljenja da sanjanje razvoda braka upućuje na bogaćenje.

loading...

Enable registration in settings - general