Islamski tumač snova: nakit – Ibn Sirin tumač

Islamski tumač snova: nakit – Ibn Sirin tumač

Ako je njegova količina poznata onda simbolizira žene, djecu i sluge. Ako njegova količina nije poznatq simbolizira Kur’an, vjerski znanje, tesbih i zikr Allaha Teala. 

Nakit, ako ga sanjaju žene može da simbolizira i njihovu djecu; nakit muškog roda – mušku, a nakit ženskog roda – žensku djecu.Sav nakit, ako ga sanja muškarac, ima negativno značenje, izuzev nakita koji muškarcima inače nije zabranjen.

Ako ga sanja muškarac, ima negativno značenje.

Rečeno je da ženski nakit, ako ga sanja žena, simbolizira njenu djecu, tako da zlato simbolizira mušku a srebro žensku djecu, a neki vele da nakit muškog roda simbolizira mušku, a nakit ženskog roda – žen­sku djecu.

loading...

Ako žene sanjaju da na sebi imaju nešto od nakita, to im simbolizira njihov ukras.Ako žena sanja da na sebi ima narukvicu ili halhalu, one mogu da joj simboliziraju njenog muža.Ako se sanja neobrađeno zlato, ono simbolizira neki gubitak, a ako se sanja obrađeno, tada je u pitanju manja opasnost od gubitka obzirom da tada zlato dobija drugi naziv tj. dobija naziv predmeta koji je izrađen od zlata.

loading...
loading...

Enable registration in settings - general