Islamski tumač snova – šta znači kad se sanja muški spolni organ?

Islamski tumač snova – šta znači kad se sanja muški spolni organ?

Što se tiče MUŠKOG SPOLNOG ORGANA, on u snu može značiti spomen čovjekov među ljudima, njegov ugled ili njegovo dijete. Srazmjerno njegovu povećanju ili smanjenju, kod snivača će se smanjivati ili povećavati navedeno. Ako se on sanja neprirodno velikim, snivača će zadesiti briga. 

Ako netko vidi neku ženu s muškim spolnim organom to znači da će roditi sina, ako je trudna u stvarnom životu. Štoviše, sin će odrasti s dobrim karakterom i osobinama vođe. Ali ako nije trudna u stvarnosti, a ona već ima dijete to znači da kad god joj se rodi dijete, ona će ga odgojiti da bude kao što je gore spomenuto. 

Ko sanja da ima dva muška spolna organa – pored postojećeg djeteta zaimaće i drugo dijete, i pored spomena i časti još jedan spomen. Ako ga iščupa svojom rukom ili dio njega, pa ga vrati na njegovo mjesto, umrijeće mu sin, pa će mu od koristi biti drugi sin, i otići će mu imetak koji će mu se ponovo vratiti. Ako sanja da mu je otkinut i udaljen od njega, to ukazuje na njegovu smrt ili smrt njegovog sina, obzirom da se smrću osobe prekida spomen na nju.

Sanjanje uspravljenog muškog organa simbolizira izuzetnu marljivost snivača, a sanjanje njegovog pokretanja simbolizira aktivnost snivača i njegovo dunjalučko izobilje. Sanjanje otkinutog muškog spolnog organa može da znači i odlazak i prestanak spominjanja snivača u tom mjestu ili mahali, tako da takav san može da ukazuje i na sigurnost i dobro, ali ne ukazuje na smrt.

 Sanjanje promjena na muškom spolnom organu u odnosu na njegovo stvarno stanje uglavnom se tumače promjenama koje se odnose na djecu i potomstvo. Kad čovjek sanja da mu se spolni organ razgranao na manje ili vrše organa – to se uglavnom tumači njegovom čašću i spominjanjem njegovog imena medu ljudima, srazmjerno razgranatosti njegovog spolnog organa u snu, čiji ogranci simboliziraju širenje njegovog spomena.

Za čovjeka ili ženu, snovi koji uključuju sisanje penisa uglavnom slute na dobro. To znači blagostanje i da će stvari proći kako treba jer penis , kao što su grudi, prirodno proizvodi mlijeko i može se sisati u ustima, kaže Ibn Shaheen.

loading...

Nejakost muškog spolnog organa simbolizira bolest djeteta snivača ili skori pad njegovog dostojanstva. Ko sanja da sije spolni organ nekog čovjeka ili neke životinje – to znači da će njegovo ime živjeti i spominjati se uz ime osobe ili životinje čiji spolni organ je sanjao da sije. Ko sanja da je dvospolac (hermofrodit) to znači da je njegovo vjerovanje dobro.

Ko sanja da mu je njegovo stidno mjesto otkriveno, da on u njega ne gleda i ne stidi se zbog toga, te da se niko ne osvrće na njegovu otkrivenost, to znači da će on biti sačuvan od nezgode u kojoj se nalazi, kao što su npr. bolest, brige, strah, dug… Izbacivanje sperme simbolizira postizanje željenog cilja. 

Ko sanja da je spolni organ vezao u čvor – život će ga pritisnuti, biće u teškoj situaciji i djeca će mu biti ismijavana. Ko sanja da mu je spolni organ ušao u njegovu unutrinu – to znači da on ne posvjedočuje istinu. Ko sanja da ljubi otvor spolnog organa, ako nema djece, rodiće mu se, a ako ima djecu, ona će biti na putu i vratiće mu se, pa će ih on dočekati.

loading...

Neka žena je sanjala da je otvor spolnog organa njenog sina obrastao dlakama, pa je san ispričala tumaču snova, koji joj je rekao – Njegov život je prošao. – Uskoro je sin te žene umro. Neki čovjek je sanjao da mu je otvor spolnog organa obrastao dlakama koje su bile okrenute prema njemu, pa je san ispričao tumaču snova, koji mu je rekao: – Tvoj san ukazuje na to da si ti razvratnik i da si ogrezao u pokvarenosti. Neki drugi čovjek je sanjao da u mokraćni otvor spolnog organa stavlja hranu, što mu je protumačeno da će umrijeti nedoličnom smrću, obzirom da se hrana treba da uzima na usta, a on je postupio kao da nema ni lice ni usta.

loading...
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Enable registration in settings - general