Islamski sanovnik: sanjati majmuna

Islamski sanovnik: sanjati majmuna

MAJMUN predstavlja čovjeka siromaha, uskraćenog i lišenog blagodati.

Kaže se da je i majmun nastao od čovjeka. Majmun takođe simbolizira spletkara, derača i čovjeka koji se odao igri, a takođe simbolizira i židova. Ko sanja da se bori s majmunom i da ga je pobijedio – zadesiće ga bolest, ali će ozdraviti; ako je pobijedio majmun, neće ozdraviti.

Simbolizira spletkara, bolest, sihirbaza, Židova i čovjeka koji je počinio veliki grijeh. Borba s majmunom – bolest, ali će ozdraviti, ako je on pobijedio majmuna; a bolest, ali neće ozdraviti, ako je majmun pobijedio njega. Dobijanje majmuna na dar – pobjeda neprijatelja; konzumiranje majmunskog mesa – zapadanje u tešku brigu ili bolest; uloviti majmuna – dobiti neku korist od sihirbaza; a ko sanja da je majmun ušao u postelju nekog poznatog čovjeka – to znači da će Židov ili neki otpadnik počiniti blud sa ženom tog čovjeka.

loading...
loading...

Ko sanja da mu je darovan majmun pobijediće svog neprijatelja. Ko sanja da jede majmunsko meso zapašće u tešku brigu ili će se razboljeti. Ko sanja da je ulovio majmuna dobiće neku korist od sihirbaza. Ko sanja da je spolno općio s majmunom počiniće nemoral. Ko sanja da ga je majmun ujeo imaće neki spor i raspravu s nekim čovjekom.

loading...

Enable registration in settings - general