Islamski tumač snova – šta znači kad se sanja mačka?

Islamski tumač snova – šta znači kad se sanja mačka?

MAČAK u snu. Kaže se da on simbolizira slugu čuvara. Kaže se da mačak simbolizira i lopova medu ukućanima. Rečeno je da mačka simbolizira zlu ženu koja laska i koja je bučna, a isto tako simbolizira svakog onog ko kruži oko čovjeka, ko ga čuva, ko ga krade i potkrada i ko mu koristi i šteti. Ko sanja da ga je mačak ujeo ili ogrebao – prevariće ga onaj ko mu služi ili će ga zadesiti bolest. Ibn Sirin je rekao: – Mačak simbolizira bolovanje od godinu dana; ako je mačak divlji, bolest je teža. Mirna mačka simbolizira godinu koja će se provesti u udobnosti i veselju. Divlja mačka simbolizira tešku godinu koja podrazumijeva i tegobu i sreću.

Prolijevanje krvi nakon što vas je mačka ogrebala ili izgubiti oko od mačijih kandži: Čuvajte se neočekivanog neprijatelja!

Prodaja mačke: sanjar će potrošiti svoj novac.

Jedenje mačjeg mesa: naučit ćete magiju.

Pretvorba u mačku: Zaradit ćete za život nezakonitim postupcima i krađom.

Mačka koja ulazi u kuću: razbojnik će provaliti. Što god mačka uzme u snu provalnik će ukrasti.

loading...

Uzimanje mačjeg mesa ili masti: dobiti će novac od lopova ili će dobiti nešto ukradeno.

Borba protiv mačke koja ugrize ili ogrebe sanjara: Duga bolest ili duboke nevolje praćene olakšanjem. Ako je mačka bila savladana, oporavak će doći brže. Obrnuto je također istinito.

loading...

Mačka i miš međusobno se slažu, kao u slučaju vuka i ovaca: (1) Licemjerje. (2) Nema više straha od neprijatelja. (3) Vladar će biti pravedan prema svojim podanicima. (4) Svijet će se okrenuti naopako.

Simbolizira slugu i čuvara, zlu ženu koja laska i svakog onoga koji kruži oko čovjeka, krade ga, potkrada, koristi mu ili šteti. Sanjanje mačka – bolovanje od godinu dana; divlji mačak – bolest još teža; mirna mačka – godina koja će se provesti u udobnosti i veselju; divlja mačka – teška godina koja podrazumijeva i tegobu i sreću; a koga mačka ujede ili ogrebe – prevarit će ga onaj ko mu služi ili će ga zadesiti bolest.

loading...

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Enable registration in settings - general