Islamski tumač snova – šta znači kad se sanja krv?

Islamski tumač snova – šta znači kad se sanja krv?

Pad u bunar krvi: Nažalost bit će umiješan u zločin ili poslove sa nezakonitim novcem
Vidite li more krvi u svojoj kući ili poslu: tamo će se proliti krv sanjača.
Krv koja izlazi iz tijela sanjara, a da nije bilo krvarenja ili prolijevanja krvi, cijeđenja ili rana bilo koje vrste: (1) Ako je bogat, novac će se izvući iz džepa sanjara, koliko je bilo krvi. (2) Ako je siromašan, imat će onoliko koristi koliko je bilo krvi. Prevoditelj snova: razni islamski znalci

Krv u snu simbolizira grijeh ili zabranjen imetak, ali, također, i život snivača, njegovu snagu i imetak. Ko sanja da je u krvi, ogrezao je u haramu ili nekom grijehu.

Krv u otklonu predstavlja ženu u menstruaciji. Krv u snu također predstavlja nečiji život, snagu, bogatstvo, posao, pomagače, odjeću, zarađivanje ili krivicu, slabe točke, nezakonitu hranu, nedostatak pogodnosti, gubitak posla ili novca ili poštovanja, nemogućnost izvlačenja koristi od nekog bliskog, poput oca, sina ili poslovnog partnera, razdvajanje smrću od svojih dragih, kao što su supruga ili rodbina. Nečija krv u snu predstavlja i njegovu Sotonu ili neprijatelja koji živi unutar njegove kuće. Piti vlastitu krv u snu znači plaćati dugove drugim zajmom ili pobijediti neprijatelja. Tumač snova: Ibn Sirin

loading...

Ko sanja da na košulji ima krvi, ali ne zna odakle mu je – na njega se laže odakle on i ne zna; ko sanja da mu krv izlazi iz tijela i vidi ranu na svom tijelu – njegovo tijelo će postati zdravo, a imetak će mu se povećati; a ko sanja da pije krv neke osobe – postići će neki kapital i korist.

loading...

Tečenje krvi u snu označava zdravlje i sigurnost; a ako to sanja odsutna osoba vratit će se s puta. Za neudatu ženu ili djevojku sanjanje menstrualne krvi označava udaju; za trudnicu pobačaj; a za ženu koja nema menstruaciju krv označava bolest.

loading...

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Enable registration in settings - general