Muslimanski sanovnik: gaće – Ibn Sirin tumač

Muslimanski sanovnik: gaće – Ibn Sirin tumač

GAĆE simbolizira ju ženu ili robinju strankinju. Ko sanja da je kupio gaće od nekoga ko nije njihov vlasnik – oženiće ženu koja nema staratelja. Nove gaće simboliziraju djevicu. Oblačenje gaća simbolizira negriješenje. Rečeno je i to da gaće simboliziraju ispravnost stanja supruge i čeljadi.

Ako netko u snu otkrije neku vlažnost gaća, to znači da je njegova supruga trudna.

Ako neko u snu izvrši nuždu u gaćice, to znači svađu sa njegovom suprugom nakon čega će joj platiti nešto što joj duguje, ili to može značiti borbu koja će završiti razvodom.

Ko sanja da mokri u gaće – to ukazuje na to da mu je žena trudna. Ko sanja da je obavio nuždu u gaće – on se srdi što mu je žena trudna. Ko sanja da su mu se gaće odriješile – njegova žena se pokazuje drugim ljudima, a ako sanja da ostavlja gaće, žena mu se krije i pokriva pred drugim ljudima.

Rečeno je i to da gaće simboliziraju putovanje među ne-Arape, obzirom da su gaće dio njihove garderobe. Takođe je rečeno da gaće simboliziraju ispravnost stanja porodice i produženje njihove radosti.

loading...

Ako u snu neko nosi gaće naizvrat, to znači da se upušta u grozan i zabranjen čin analnog odnosa sa svojom ženom.

loading...

Ako neko vidi sebe kako nosi gaće bez potkošulje u snu, to znači siromaštvo. Nošenje modernih gaćica u snu znači putovanje ili financijski rast. Nošenje novih gaća u snu znači zaštitu nečije čednosti. Davanje nečijih starih gaća u snu znači olakšanje od poteškoća. 

loading...

Enable registration in settings - general